Jösses, vi kom oss iväg till slut

Då var vi åter i stan och till vardagen igen. Så skönt vi fick det till slut. Men jösses vilken konstig resstart det blev...

Strax innan kl sex morgonen efter var vi åter ute på flygplatsen och fick då beskedet att planet inte skulle lyfta förrän drygt fem timmar senare. Lagomt pigga och glada traskade vi då iväg till det närliggande hotellet ca 2-3 km bort för intag av frukost och slå bort lite tid. (Jag vägrade helt enkelt inta ställningarna på flygplatsstolarna och äta av maten i fiket ännu en gång.) 

När det så var dags för avfärd beordrade kaptenen extrakontroll (!) av planet då det stått en natt här uppe i norr (vilket bidrog till ytterligare en timmes extra fördröjning).
Men vi noterade allt besättningen på det närliggande hotellet och inte hade de bråttom vare sig till eller från frukosten. Och bussen som tog oss och de "inhysta" passagerarna till flygplatsen igen missade de också. Ingen som kunnat utföra denna extra service mellan kl 8 och 11 då avresan redan då skjutits en gång?

När vi äntligen satt incheckade i "gaten", redo att kliva på planet, kom så beskedet att maten som skulle serverats ombord var indragen då den också stått över natten och ingen hade haft möjlighet att ordna med ny sådan under förmiddagen! Givetvis för sent för att få i sig en lunch i fiket intill... då samtliga resenärer redan satt i "gaten".


314820-47
Många turer blev det innan vi äntligen kom oss iväg 21,5 timmar försenade. Visst försvann mycket av reslusten också i och med allt tjorv. Mer om resan i nästa inlägg.

Ännu en gång inser man hur viktig roll en fungerande (!) informatör har på en arbetsplats.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Välkommna hem!!!
Ser fram emot resten av berättelsen! :)

2007-10-08 @ 16:19:41
Postat av: Ann-Helen

Hej. Villken jobbig väntan innan ni kom iväg, hoppas att resan ändå var bra.

2007-10-08 @ 16:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0