Inplanering av sista minuten resa

Jag och J har planerat att under hösten ta en veckas utlandsresa för att komplettera sommarens magra utbud av sol och värme. Önskemålet är en sista minuten resa till Medelhavsområdet, gärna med direktflyg från Luleå men via Stockholm fungerar också.

Men börjar man granska almanackan ser det inte lätt ut att få tillstånd någon resa. Bara tre veckor kvar av september månad. Oktober börjar bli gränsfall för bra väder i det området. Avgångar bara ett par gånger i veckan och en hel vecka borta. Lönekörningen på jobbet går inte att rubba (är den enda som kör löner) men däremot kanske andra mindre inbokade uppdrag.
Håll tummarna att vi fixar detta. Det är vi båda värda efter hårt slit på våra respektive jobb.

Gillar Greklands öar alternativt Cypern som vi aldrig tidigare besökt.
Någon som har några andra bra tips??

Kommentarer
Postat av: Syrran

Bara ta er i kragen och boka in ngt så det inte rinner ut i sanden. Finns Grekland direkt från Luleå? Försök att komma iväg snart. Blir det okt kanske Cypern är lite mer vädersäkert? Ni är absolut värda att unna er detta. Imorgon bokar jag nog in vår Sthlm´s weekend, morsan lovade att ställa upp som barnvakt.

2007-09-06 @ 18:52:59
URL: http://malkins.blogg.se
Postat av: Nica

I helg ska vi sätta oss ned och utse tidpunkt när vi kan vara borta och hoppas hitta oss en resa att boka. =)

2007-09-07 @ 08:02:31
Postat av: Ann-Helen

Hej. Fick din blogg adress av Ann-Sofie. Roligt att läea. Har ni beställt någon resa? Jag och Mats tog en sistaminuten resa till Kreta den 30/8-6/9 det var skönt.

2007-09-12 @ 19:02:16
Postat av: Nica

Hej Ann-Helen. Jätteroligt att du också kikar in och kommenterar emellanåt. =)
Vi har utsett en vecka när vi kan vara borta från jobbet... återstår bara att se om vi hittar en lämplig resa. Lär återkomma om detta i senare inlägg.

2007-09-13 @ 09:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0