Var det bättre förr?

Stans ishockeyförening firade i veckan 30 år som klubb. Gamla hockeyhjältar återvände på isen för en nostalgimatch med Jarmo Myllys, Mika Nieminen, "Skuggan" Nilsson, L-G Pettersson, m fl.
Inser att jag saknar det gamla gardet inkluderat "Bulan" Berglund, Jiri Kucera,
R Åkerström, O Suotukorva, m fl. De stannade flera år i klubben och förknippades därmed med stans hockeylag. Så är det inte längre. Ett år här, ett år där... varje år en massa nya och unga namn som kommer och går. Mycket trist egentligen! 

Bläddrade även bland olika filmer i helgen. Fastnar jämt på gamla storfilmer som jag fortfarande gillar med skådespelare som Jack Nicholson, Anthony Hopkins, George Clooney, Edward Norton, Julia Roberts m fl. Det känns som att dagens filmer med Adam Sandler, Drew Barrimore, J Lopez, C Diaz, m fl inte når samma intresse för mig. Är det fler skådespelare/skor som inte gör lika stort intryck med sina roller eller mer massproduktion nu?

Detta gäller även i musikgenren. Gamla artister som Elvis Presley "The King", U2,
Bruce Springsteen "The Boss", m fl står sig än. Mer kvalitet än skvalmusiken som snurrar på radion numera tills de är så sönderspelade så man spyr; såsom Gessle, Bengtzing, E-type... för att inte tala om Markoolio!

Var det helt enkelt bättre förr? Eller är det bara ett tecken på att man blivit äldre och mer kräsen?

OBS! Mr Fagervall "The Man" räknas inte till dagens skvalare. Han kommer att fortsätta göra ett djupt och stort avtryck i musikbranschen. Bara för att förtydliga mitt inlägg. ;)

Kommentarer
Postat av: Syrran

Javisst var det bättre förr!!! ;)
Lyssnade faktiskt på Markus skiva idag o nu när man börjat känna igen låtarna tycker jag att den blivit riktigt bra!

2007-09-23 @ 21:12:12
URL: http://malkins.blogg.se
Postat av: Nica

Bättre sent än aldrig... med tanke på att vi t o m sett 2,5 konsert med honom. =)

2007-09-24 @ 13:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0