Imponerad

Är tacksam för att det pågår ett OS. Vaknar sjukt tidigt varje morgon. Ibland flera timmar innan klockan ska ringa!
Har sett de mest udda sporter med tävlanden från alla möjliga länder, bl a beach volleyboll, fälttävlan i ritt, brottning och simning.

I morse var jag bara tvungen att fota tv:n under en prisseremoni.

Denna kille (Phelps) gör bragd efter bragd i OS. Amerikansk simmare som siktar på ÅTTA OS-guld. I morse såg jag honom för sjätte gången kliva överst på prispallen. (Två distanser återstår än.) Som om det inte vore nog. Han har även tagit lika många världsrekord! SJUKT!

Hade trott han knaprat något otillåtet om det inte vore för hans kroppsform; lång välbyggd överkropp, aplånga armar och korta ben. Inte konstigt han gör sig som simmare.

Förstår bara inte hur han orkar med alla kvallopp inklusive finallopp på samtliga distanser.

JAG ÄR STARKT IMPONERAD!!!

Uppdatering
Han lyckades med sin satsning. Tog även de andra två gulden som krävdes för att bli historisk med 8 guld i ett och samma OS. Men det var på håret emellanåt.
Vid sju av dessa sattes världsrekord. Vändningarna och dess benkickar har varit helt outstanding. GRATTIS grabben! Har följt dig och hållit tummarna som om du vore svensk.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Jag har hittills bara sett en gren, cyklingen där svenskan tog silver.. Har nog aldrig sett så lite av ett OS.

2008-08-15 @ 12:04:20
Postat av: C a m i l l a

Men vad i allsin dar gör du uppe så tidigt om morgnarna? Är du uppåt-speedad inför flytt och sånt? Jag kan också ha såna där perioder då man har mycket att tänka på och längta till.

Hoppas det lugnar sig snart.

Kramar!

2008-08-15 @ 20:23:54
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Carina svarar:

Syrran, I början av OS är det mest udda grenar. Nu kör friidrotten igång. Kanske blir det mer även för dig. Annars sänds dagens OS-sammanfattning kl 20-21.30 varje kväll.



Camilla, Ja vad i all sin dar. Måste haft en inre stress som verkar ha släppt nu i helgen. Har äntligen fått sova ut. Härligt! Tror inte det beror på flytten som känns under kontroll. Misstänker mer jobbet. Hann bra i veckan och vips återkommer ron.

2008-08-17 @ 07:46:37
Postat av: Sofia

Vem blev inte impad på honom ?

2008-09-09 @ 11:01:25
URL: http://sofiabystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0