Visst...

... är det renovering på gång.

Sambons ev Göteborgs jobbvistelse blir inte av. Puh! Eller den har åtminstone skjutits till efter sommaren. Med ens infann sig ny inspiration.

I ett nafs tömde vi i lördags övre hallen/allrummet/datahörnan. Golv- och taklister plockades ned. Svängde förbi färgbutiken och diverse andra butiker i jakt på utrustning. Nu ska det rustas. 
Till att börja med ska 25 kvm furutak målas vitt. Allt enligt konstens alla regler; kvistlackning, slipning, grundmålning, slipning samt två lager färg. Vi räknar med att rustningen kommer att ta tid. Ser det som vårt vårprojekt.

Av denna anledning passade vi på att ställa i ordning ytterligare ett rum. Extra rummet intill garaget fungerar nu som vårt nya datarum. Känns bra att ännu efter fyra månaders boende "upptäcka" ytterligare rum att vistas i.

På den på tok för lilla fritiden ska renovering, träning och nöje kombineras under en tid. Därav vår långa tidsplan. Vi ska nämligen leva också och inte bara renovera. Inser redan efter två kvällar att krafterna är som bortblåsta efter jobbet. Får förlita oss till helgerna och dagsljuset.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Sköönt att J inte behöver åka till Göteborg nu i alla fall!

Renovera? fyy vad jobbigt! ;) Säger vi som snart stökat på i ett år.. :S



Det kommer att bli jättefint med vitt tak i ert allrum!

2009-02-11 @ 13:30:48
Postat av: C a m i l l a

Spännande och roligt! Och gud så skönt att maken slapp åka till Gbg!

Kram!

2009-02-11 @ 15:49:55
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0