Rabarberkräm


I försomras köpte ett par nya rabarberplantor som planterades. Trodde inte för ett ögonblick att vi skulle få skörda detta första år.

Men, men... i veckan var det precis vad vi fick göra. 500 g rabarber skalades och hackades ned i kastrullen, tillsammans med vatten och socker.

Rabarberna fick koka så de föll isär och blev mjuka.

Rörde i en blandning av potatismjöl och vatten. 



Voila! En skål med egen rabarberkräm  - så enkelt och så gott!

Kommentarer
Postat av: Syrran

Jaa så gott!!!! Och ngt annat som mamma lagat åt mig under semestern som jga bara älskar är klimp!!!!



(med tanke på gott man minns hemifrån)

2009-08-02 @ 21:36:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0