Kvartspel

Ikväll vankas kvartsfinalspel i hockey. Stans hockeylag som slutade femma (!) efter 55 matcher i grundserien fick Frölunda som motståndare i kvartsfinalen.

Har ett par biljetter (riktigt bra sådana) och ska tillsammans med J uppleva den första kvartsfinalen som spelas på hemmais. Nu gäller bäst av sju matcher.
De har faktiskt en chans. Lika bra att gå hårt ut... vet ju inte hur länge det roliga varar.

Uppdaterat
Ah, vilken match. Åh, vilken slutspelsstämning!!! Emellanåt "kokade" det i ishallen. Drygt 5100 besökare hejjade fram sitt lag i bästa slutspelsanda.

Efter en tveksam/avvaktande första period blev andra perioden blev rena målfesten (5-0). De spelade skit*en ur motståndarna. I början av tredje kom ett onödigt
baklängesmål innan motståndarna bjöd upp till fulspel & slagsmål. Dörrarna till utvisningsbåsen var rena svängdörrarna. Men hemmalaget försvarade sig bra i närkamperna.

De sista två minuterna fick laget stående ovationer för sin otroliga insats! Jag längtar redan tillbaka. Resultat 5-1. 1-0 i matcher. Betyg 5!