Gotteli gott gott

Andra helgen sedan min "nystart" efter jul. Helgen är för mig förknippat med någon sorts belöning. Denna helg består den utav fruktsallad, inspirerad utav Carina. Så enkla medel såsom skalade och nedklippta/hackade frukter; 
apelsin, päron och kiwi. Sött, gott och mättande som en belöning ska vara.

I övrigt går nystarten hur bra som helst. Men så var jag också grymt inspirerad inför den. =)


Kommentarer
Postat av: ibw

Fruktsallad är gott, det äter vi alltid då och då.

2010-01-23 @ 19:30:13
Postat av: Jill

Vad du är duktig! Min nystart går inte alls bra. Jag är lika onyttig som vanligt och kommer få stå i vassen och sola i sommar ;)

2010-01-23 @ 19:52:35
URL: http://juvelia.wordpress.com
Postat av: Syrran

Ja du är så duktig o kan emot onyttiga godsaker...inte jag.

2010-01-23 @ 19:52:40
Postat av: Sonja

Kul att nystarten går bra. Min skärpning efter nyår försvann och jag rullar på gamla banor, men på måndag...... tja, du vet hur det är, på måndag!

2010-01-24 @ 12:22:13
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
Postat av: keb

fruktsallad är ju smaskens det är godare att äta frukt så

2010-01-24 @ 14:19:40
URL: http://kajsa-keb.blogspot.com/
Postat av: Petra

Fruktsallad är aldrig fel. Jag brukar hacka lite mandel över, blir så god blandning då. Kram

2010-01-24 @ 14:42:29
URL: http://petra-vardagligating.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Mmm, fruktsallad är fräscht och gott. Det gör vi här ibland också. Vill man göra det lite nyttigare än grädde till, kan man ta vaniljkesella. Gott!

Kram!

2010-01-24 @ 17:36:49
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Carina

Fruktsallad känns så otroligt fräscht och nyttigt mor för mycket annat man stoppar i sig.

Det jag saknade mest under min gi rivstart var just frukt som ju inte är tillåtet under de 2 veckorna.

Numera äter jag 1 om dagen bara vilket är lite för att vara jag!

2010-01-26 @ 08:12:36
URL: http://skalet2001.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0