Sista helgen

Denna helg är den sista i min lägenhet. Dock inte den sista med flyttkartonger. (Bilden är tagen innan flyttkartongerna övertog lägenheten)


Nästa vecka på onsdag eftermiddag blir vi husägare!! Äntligen... Känns så rätt. Vilken tur att de inte blev något av de andra vi kikat på. Gillar "Björx" med närheten till naturen och cykel/promenadavstånd till stan. Dessutom lite högre upp, ytterslinga och allt. =)
Tänk att det blev ett av "drömhusen" på gatan jag spanade in redan för tio år sedan!

Det stora flyttlasset går inte förrän nästa helg. Men känner vi oss rätt så lär vi svänga förbi huset när vi fått nyckeln i hand. Och de första flyttkartongerna lär inte dröja innan de bärs över tröskeln. Men först ska "slutbesiktning" ske.

Visst har vi massor av planer på uppfräschning. Men först ska vi in, bo och känna oss för så vi inte förhastar oss i våra planer. Första året blir lite "hött om mött". Möblerna är inköpta för våra respektive lägenheter och kommer inte riktigt att passa. Men ser fram emot att byta ut lite i sänder. Allteftersom vi ser över rum efter rum. Har alltid gillat "peu un peu" metoden.

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Gud vad spännande det låter! :) Du kommer inte att sakna din lägenhet en sekund då du fått flytta in i ett eget hus, jag lovar! :)

Nja... kanske vintertid om ni har mycket snö att skotta.

Det kommer att bli kanon! :)

Kram och lycka till!

2008-09-27 @ 11:29:15
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Syrran

Ja det är nog bra att gå varsamt fram o boa in sig ordentligt, vi har också tagit en sak i taget och tyvärr så tror jag aldrig att man blir färdig...

2008-09-27 @ 21:18:30
Postat av: GÅRDSROMANTIK

Men så spännande och bara 3 dagar kvar.Vi har en månad kvar...är och spanar på huset titt som tätt.Lycka till Maud

2008-09-28 @ 07:23:00
URL: http://havsviken.blogspot.com
Postat av: Carina svarar:

Camilla, Jag tror dig. Kommer förhoppningvis att kännas "Varför gjorde vi det inte tidigare". Får väl hoppas på en mild vinter (-5) och snö bara i skidbackar och spår.Syster, Så är det ju... speciellt med de små som "hjälper" till.Gårdsromantik, även en månad går fort. Se bara till att sysselsätta dig.

2008-09-30 @ 12:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0