Besök vankas

I helgen väntas en övernattningsgäst från sydligare breddgrader. Vår gemen-samma vän tillika dalmasen, f d lulebon numera stockholmaren JK kommer upp över två nätter. "Kärt barn" har många namn. Det ser vi framemot...

Planer? Har inte hunnit så långt. Umgänge till god mat och dryck hoppas jag.
Måste dock skynda förbi mataffären på hemvägen. Sedan lite fix hemmavid inför kvällens anländande.

Önskar er en trevlig helg!!

Fynd x 2

Jag är (som ni vid det här laget redan känner till) ingen klädfanatiker. Förra helgen sprang jag dock på ett par klädfynd.

Det började med att jag hittade ett par svarta skinnstövlar som satt som en smäck. Var länge tveksam till om jag skulle slå till på dem eller inte. Stövlar gör sig bäst till något kortare så dem inte göms under byxben. :S
Är absolut ingen kjoltjej men efter viss rådgivning med mig själv började jag kika efter en vettig kjol. Snubblade efter ett par timmar över en svart lite tuffare kjol till 35% av ordinariepris. That I like!

Hoppas nu verkligen de kommer till användning. Kändes rätt ok vid manne-känningen hemma. Fick även godkänt av sambon. Så nu gäller det bara att övervinna mitt "anti-kjol-syndrom".


Utebliven varningTog ned skylten "Varning för hunden" härom dagen. Har fått många frågor av besökare om varför vi vid ytterdörren varnar för en hund som vi inte har.
Har skämtat bort det med att det är väl jag det då eller att vi turvisas med att skälla på varandra. Nu är det givetvis INTE så. Tyckte det var på sin plats att plocka ned den.

Keep on fruiting


Den tredje helgen och 21 dagar har passerat utan några som helst godsaksintag (godis, snacks, fika, glass eller läsk). Nu återstår bara kommande helg och mindre än 10 dagar av mitt uppehåll. Känner mig rätt ståndaktig då omgivningens godsaksintag fortsatt var och varannan dag.

Gissar att det är en anledning till att jag numera är så bra på att sysselsätta mig, för att undvika att hamna bredvid i tv-soffan.

Håkki

Lyckades vid mitt andra försök att hämta ut Springsteen biljetterna. Fick en bokningskod som började med ll3. Vilket visade sig vara en svår nöt att knäcka för ombuden. Började koden med 11 eller II (stora i:n) eller ll (små L) eller blandat? I vilket fall lyckades vi inte lösa koden förrän vid dagens andra försök. Tack gode gud att det ordnade sig.

Jag är bra på att sysselsätta mig nu. Antingen hittar ni mig på någon av mina otaliga promenader med musik i öronen, med stavar eller en kompis intill.
Ikväll hakade jag trots trötthet och mörk under ögonen på en förfrågan om mat OCH att få på kvällens hockeymatch hemma mot Frölunda.

Varför mörk under ögonen? Jo, för att jag av oklar anledning kom på mig att inte sova i natt utan att jag låg och funderade/planerade/tänkte under 1,5-2 timmar mitt i natten! Förstår inte varför. Finns ingen som helst anledning. När måttet var rågat tog jag till ett knep som brukar fungera. Vänder helt sonika på mig. Lägger kudden i fotändan, huvudet på kudden och fötterna mot huvudsidan. Vips kom John Blund igen. Nått psykiskt det där för det fungerar i princip alltid. Så även i natt. Frågan är bara varför jag inte gjorde tidigare. :S


Matchen då? Jo, Luleå hockey spelade bra i första perioden (3-0). Undrade ett tag var det gästande laget hade tankarna. I andra fick de ett baklängesmål efter hård press mot sig (3-1). Den tredje perioden började med försvarsspel (livsfarligt att bevaka ledningen då det gäller Luleå) men sen kom de igång och perioden blev riktigt jämn. Ytterligare ett baklängesmål innan skott i tom bur.
4-2 och helt klart en sevärd match. Nu fyra i tabellen.

Nu ska jag strax hoppa i säng. I natt tänker jag sova. Om jag nu inte druckit kaffe för sent förstås. Annars provar jag tricket att vända mig igen i sängen igen.

Uppdaterat
Blev en hel natt
 med huvudet i fotändan och vice versa. :S

Working on a dream

Rubriken stämmer i ordalag. Efter en massa strul (LÄS: dubbelt uppskjutna försäljningstider och sedvanligt kaos när man väl lyckades logga sig in) kom
jag och TTÄ slutligen över varsina biljetter till Springsteens spelningar. Biljetter till dagarna TRE på Stockholms stadium den 4-7 juni!!!

Lägger genast upp en nedräkning. Vilken start på sommaren det kommer att bli.
Jättelycka!! Nu "jobbar jag/vi vidare som i en dröm"... *ler*


Förhandslyssning

Var i lördagskväll hos vännen och tillika Springsteenfanet nr 1 TTÄ . Fick mig en ordentlig genomlyssning av Bossens nya skiva som landat i hans brevlåda en postdag för tidigt! (Mitt egna exemplar får jag ge mig till tåls till måndagens skivsläpp.) Då han även införskaffat DVD:n med material från skivinspelningen var även den ett måste att noggrant studera och diskutera. =) 
 
För att förtjäna ett visst alkoholintag (som intogs under kvällen) promenerade jag de
50 minuter det tar från mig till honom samt ytterligare de 20 minuter det tar från honom in till stan för nattbussen hem. J hann hem från en 30-års fest innan mig.


Läste just på en tidnings sajt "Springsteen-biljetter redan på marknaden - dagen före biljettsläppet". SUCK!! Vad less man blir. 2.000 för en ståplats och 3.300 för de bästa sittplatserna på svarta marknaden. Så förbannat sjukt! 

Med facit i hand har förändringarna biljettsystemet hjälpt föga! Att dem aldrig lyckas lösa detta. Blir tyvärr bara värre och värre. Hoppas innerligt att INGEN köper dessa. Men det är antagligen bara att fortsätta drömma.

Uppdatering
Dessa biljetter som säljs innan släppet den 26/1 kl 10 är tydligen "virtuella biljetter". Biljetter som säljarna inte har men räknas sig komma över!?!???! Suck.

Utslagen

Veckan som gick tog verkligen musten ur mig. Efter fredagsbastun fullkomligen stupade jag i soffan. Somnade redan innan kl 21 igår (!) och vaknade inte förrän efter att klockan gått ett varv runt! Vilken trevlig sambo man är. INTE!
Minns inte när det skedde senast. Kan bara tolka det som att jag var utslagen.

Nu ska jag genast sparka igång helgen. Den är för kort att slösa bort.

Tjing!

Vad händer?

Anses man lat om man ställer om väckarklockan (kl 05:15) och därmed struntar i 30 min stavgång kl 05:30 en fredagmorgon? Det var åtminstone vad jag gjorde i morse. Egentligen var jag inte speciellt trött utan mer oinspirerad inför uppgiften. Sköt upp den till ikväll alt tidigt på lördag morgon (mest troligt).

Jobbinspirationen är inte på topp idag. Tror bestämt årets första lönekörning sög musten ur mig i veckan. Övertid i dagarna tre har krävts för att få till helglöner, frånvaron (på två olika kalenderår), arbetstidsförkortningar, nya bilförmåner, arbetsgivarintyg, statistik, m m. Igår var det underbart att komma hem normaltid
igen.

Ännu en helg stundar. Dagarna har verkligen rusat. Inga egentliga planer... än. Men något besök, strategi inför biljettsläppet nästa vecka, en ny blomma, besök på färghandel och stavgång borde det åtminstone bli.

Vad har ni för planer för helgen?


Icke-vinnarna

Har gjort några tillbaka blickar i den svenska melodifestivalen. Presenterar mina favoritlåtar utav dem som inte vann sina årgångar. 

2003 förändrades hela tävlingen. Deltävlingar började genomföras runtom i landet, vilket medför att antalet låtar i tävlingen ökade. Kvalitén steg kraftigt
och det blev åter intressant att följa "spektaklet".

2001 eller 2002 dansade jag och AKS på bordet i södra hamn till denna grupp.
2003 Alcazar - Not a sinner nor a saint
 

Ja åren går. Det är snart fem år sedan vi lyssnade till nästa bidrag.
2004 Shirley Clamp - Min kärlek
 

Ännu en discodänga. Denna gång i vitt.
2005 Alcazar - Alcastar
 

Under 2006 uppstod en djup svacka. Kunde inte för mitt liv hitta någon låt att presentera. Men så vann (svenska) Elena Paparizou en solklar seger åt Grekland i Eurovision Song Contest med "Number 1".

Lånar därför över en låt från superåret 2007 till platsen för 2006 års svenska
icke vinnande bidrag. =)
2007 Måns "Semlan" Zelmerlöf - Cara Mia
 

Och så min riktiga favorit från 2007. Kan lyssna på denna om och om igen.
2007 Andreas Johnson - A little bit of love
 

Slutligen fjolårets "icke-vinnarlåt". Tror denna skulle gjort sig i Europa.
2008 B.W.O med Lay your love on me


Minns ni dem alla? Hade ni några andra icke-vinnande favoriter?
Nu är det inte många veckor kvar tills årets melodifestival drar igång. Fast denna gång får vi klara oss utan K Luuk. Hoppas, hoppas att Björn Gustavsson underhåller i pauserna.

Back

Springsteen is back. Kommer till sommaren till kungliga huvudstaden. Tyvärr har biljettsystemet gjorts om så pass att vi norrbottningar i princip är körda.
Om vi nu inte lyckas övertala någon stockholmare vi känner (typ JK) att ta ledigt från jobbet och snällt ställa sig och köa. JK behövde du husrum nästa helg? ;)

Spelningar i dagarna två på stadion. Lär mest bli material från skivan han släpper till veckan. Alltså inga spelningar som kan jämföras med förra sommarens dundersuccé på Ullevi då han spelade från hela sin repetoar.

Vi ska givetvis lägga upp en plan inför biljettsläppet på måndag. Kommer dock 
inte att gråta blod om jag och T inte kommer över biljetter denna gång. Vi känner tyvärr till de nya spelreglerna. Men nästa gång han besöker Ullevi... då j-vlar.

Rutsch

 
Årets snöskulptur i form av ett djur (utter) kom i fredags på plats i stadsparken.
Skulptören gör alltid ett fantastiskt jobb!

När allt är klart kommer det precis som vanligt att finnas trappsteg upp till djurets högsta punkt och rutschkana från ryggen och nedför kullen (den är placerad på) ned på baksidan. Ett uppskattat inslag för framförallt stans barn.

Kan dock avslöja att även jag lyckats åka utför djuret för några år sedan i skydd av nattens mörker. 

Helgen

Helgen börjar lida mot sitt slut. Lägger en riktigt varierande sådan bakom mig. 

Bastubad, hård 50 min stavgång innan frukost på lördag, återvinning, HJ på besök från Lansjärv, snabb stadstur med klädshopping (!), inspirationsvandring i byggbutiker, hemmamatch i hockey (0-2 till gästande Linköping trots disiplinerat spel av Luleå) därefter dryckesintag på stan.
 
En något tröttsam söndagsförmiddag (sover så förbaskat lite/dåligt efter utekvällar). Knåpade dock ihop veckans matsedel och handling genomfördes. J serverade en god kreolsk gryta med ris till middag. Energin på topp igen.

Popar och rockar massor av musik på nätet med J som dj. Har hittat igen några gamla favoriter (kommande inlägg). Avrundar söndagen med en lugnare promenad tillsammans med fd kollegan och tillika Björkskatabon A-L.

  

Unna inte backa


Drömde i natt en hel massa saker. Saker jag inte väljer att sätta på pränt. Däremot obehaget då jag drömde att jag släppt kontrollen och ovetande börjat mumsa på en bakelse. Vilka skuldkänslor jag fick!! Ojojoj...
Fredag och slutet av veckan. Fruktfatet börjar bli tomt. Godsakssuget märker jag inte. Belönar mig med bastu och skivad färsk ananas. Slurp!

Enligt Paulun ska man aldrig backa på när man äter. Däremot får man unna sig en dag i veckan. Hoppar över vinglaset ikväll. Imorgon ska jag unna mig.

Röj

Hela huset är nu genomstädat; dammsuget, dammtorkat och skurat. Över-våningen i onsdagskväll och nedervåningen igår (torsdag). Allt tack vare sambon!

Själv kämpar jag på med utrensningen av min klädgarderob. Eller rättare sagt det som fortfarande inte plockats upp (!) ur klädkartongerna. Har verkligen svårt att göra mig av med just kläder. Antagligen för att de är så trist att inhandla.
Måste i princip prova mig igenom varje plagg innan beslut kan tas. Förstå att det tar tid. Lättare då plaggen krympt. Hur det nu kan komma sig. ;) 

Högen med genomgångna kläder/grejer i garaget har i alla fall vuxit rejält. Ser verkligen framemot morgondagens tur till återvinningen (slänga) och Röda Korset (skänka).

I övrigt... snart helg! Det ser jag framemot.

Kyligt

Nu är det en aning kyligt... Hoppas det inte håller i sig över helgen.

Har varit duktig på att promenera de två senaste veckorna; med eller utan stavar. Alltid med musik i öronen. Jag tänker så bra då jag är ute och trampar. Bara att klä sig efter väderleken. 

Det sista på förra helgens lista är fortfarande ogjort. Inspirationen flödar inte direkt. Fick dock en del annat gjort igår. Tömde en kartong med kontorsmaterial. Sorterade även upp och pärmade egna och gemensamma papper. Tyvärr inget jag gjort dagligen. Får väl nog av pappersexercisen på jobbet. 
Har byggt upp ett fungerande system för räkningar, automatiska överföringar och arkivering. Hoppas det flyter på bättre i fortsättningen. Nu är i alla fall över-våningen fit for fight igen.

 
                 I bokhyllan                                              Rättvänd


Uppmärkta fack inuti

Gav mig även på kartongen med vintertillbehör (mössor, vantar, halsdukar) som fick sig en genomrensning. Sedan in i garaget och plockade lite i allt bråte där. Där har inte hänt just något på snart två månader. Jag har likt strutsen stuckit huvudet i sanden under december månad... ja egentligen sedan helgen innan 1:a advent och J:s handskada. Hoppas nu att vi kan ta itu med lite varje dag. Annars känns det en övermäktigt.

Viss tapetaktivitet

Kikar efter tapeter nu. Var i helgen i ett par butiker och bläddrade i tapetböcker. Som att hitta en nål i en höstack. :S

Har istället prövat söka efter tapeter på nätet. Lättare att se ungefär hur det blir då hela väggar presenteras. Måste dock åter förbi färghandlare och se på utkikade prover IRL. Vi verkar ha samma smak, vilket är en enorm fördel.

Egentligen behöver alla rum en översyn men vi kör enligt mottot: 
"Vi renoverar det rum som vi först hittar passande tapeter till." 

Förutom tapetsering ska i princip samtliga innertak målas vita. Ska satsa på en så bra takfärg som möjligt för att om möjligt dra ned på antalet färgstryknings-varv. För att spara axlar och nacke givetvis.

Lutar åt allrum/datarum på andra våningen, då det känns som det lättaste rummet att fatta beslut om.
 
Väntar även på svar om huruvida J måste på fem månaders jobbuppdrag i Göteborg eller ej fr o m februari. Något som omkullkastar all planering. =(

Gastronomiskt gott

              
Jag har nämnt det tidigare men jag gör det igen. Gastronomibutiken Hemma Gastronomi i stan är en riktigt guldgruva. Sambon besöker butiken med jämna mellanrum. Senast i fredags kom han hem med en blåmögelost och en rybsolja från orten. Han har sen tidigare spanat in både citrusoljan och teet men inte nämnts köpa det.

I helgen fick vi dem båda (!) och lite till (ett fint kokkaffe samt ett grovt knäcke-bröd) i present! Tack snälla, snälla tankeläsande Sonler. Och tack för senast. =)

De första kopparna med te avnjöts igår. Vi verkligen njöt av varje klunk.
Du måste bara komma förbi igen så provar vi kaffet också (med anledning av min blunder i lördags). Virro mig. :S

Hämtmat

I helg har vi inte legat på topp vad gäller matlagning. Istället har det blivit hämtmat i form av (fy på oss) skrovmål (fredag) och sushi (lördag). Inget snack om vilket som är godast! (Sushin så klart!)

Ska nu bara klura ut vad det blir för hemmagjord söndagsmiddag. Det står mellan kyckling, kålpudding eller renköttsoppa. 


Soppingredienser (förrätt)
Hett vatten saknas dock än
         
                    

Sushi på okänd fisk nere till vänster, bläckfisk, tonfisk, räka, lax, m m

Godis

Detta är resultatet när jag i superhungrigt tillstånd besökte matvaruaffären idag. Frukt är numera mitt godis. Fungerar utmärkt att ta en frukt när sötsuget sätter igång, vilket oftast sker när jag ska varva ned efter middagen.

Helg

Punktar ned några av planerna denna helg så att de verkligt blir gjorda. Stryker dem allteftersom.

- Bada bastu!! x 2 (Förresten syrran får vi nån uppdatering från er snart?)
- Stavgång (lör morgon)
- Plocka bort de sista julsakerna
- Föra granen till sista vilan
- Sy klart gardinerna i allrum/datarum (Puh! )
- Fålla gardiner i gästrum
- Se över lagret av vit målarfärg
- Börja kika/inspireras av tapeter / färger
- Vin och bloggkväll med Sonler! (lör)
- Åka slalom? (sön) - UTGÅR!
- Byta motorvärmarkabel på bilen (URK)

               
Fick även en blomuppsättning med röda amaryllisar innan jul. Tar lite emot att klippa ned den. I helg tänkte jag dock säga bye, bye till jul, mossa, hela kanelstänger, m m.


Författarbyte

Läste klart M Jungstedts sjätte bok under trettondagshelgen. Då hon i skrivande stund inte gett ut fler böcker lägger jag tillsvidare Gotland samt figurerna Knutas, Johan och Emma åt sidan och prövar med ett författarbyte.

Har påbörjat Å Larssons debutbok, för vilken hon fick svenska deckarakademins debutantpris 2003. Ja, jag ligger några år efter eftersom jag först ifjol återupptog läsandet efter år av tidsbrist/ointresse.

Boken utspelar sig i Kiruna, vilket bara är ett "stenkast" från Luleå. ;)
Efter bara några kapitels läsande ger jag tummen upp för Åsas skrivsätt. Inte ett dugg betungande (vilket är ett krav om jag ska ta mig igenom en bok) men ändå
något utförligare än M Jungstedts något "tunnare" skrivande. 

Hoppas givetvis att den är bra. Eller vad säger ni?


Postoffice


Vi har köpt en ny postlåda (läs: nyttjat ännu ett presentkort). Men vi får allt vänta tills snön tinat och tjälen gått ur backen innan den kan gjutas på plats. Tills dess för vi stå ut med vår gamla, snea och vinda som ser ut att ha gått förlorande ur en kamp med något okänt fordon.

Fortsätter den svarta stilen som jag/vi tydligen kört in mig/oss på. De flesta grannarna på gatan har denna typ av brevlådor. STOR... som ett eget post-kontor. ;)

Kommer att märka denna snyggt och prydligt med adressens siffra, våra efternamn samt "Reklam, nej tack!". Absolut inte lika schabbigt som på vår nuvarande lappade låda. Kör tills dess lite inkognito (husnr saknas idag)... 
om man nu kan vara det med det enda huset på gatan i avvikande färg.

Uppdaterat
Noterade just att detta var mitt 400:e inlägg sedan bloggstarten i augusti 2007!!

Allmänt

Stiger upp tidigt igen (yeah), jobbar, lunchar, jobbar, middag, energiknippe, återhämtning, 30 min hård stavgång (i -17 grader). Kylan stoppar inte mig och min nyfunna energi. Tillbaka i vardag, ordning och redan igen. Känns faktiskt finfint ska jag erkänna!

Datoriserar som belöning MEN det f*rbannade trådlösa nätverket jävlas. Vill inte känna igen mig.. en utav ägarna. Grrr...
Lånar en uppkoppling. Förlåt! Lånar gärna tillbaka när vi får ordning på vår.
 
Inget godsakssug... än.


Omvandlingar

Presentkort som vi erhållit i inflyttnings-, födelsedagspresenter eller julklappar är under omvandling.

Vi har bl a försett oss med ytterligare fyra Filippa K muggar (de längst till höger). 

Vi har även försett oss med en stor och tjock grovstickad pläd. Perfekt att dra den över sig i soffan.

Vi gillar dem verkligen och använder dem flitigt. Tack alla!!

"Dagavild"

Måndag och trettondagsafton. Jag måste påminna mig om vilken veckodag det är numera. Efter alla helger och ledigheter och någon enstaka arbetsdag har jag blivit alldeles dagvild. Idag var det ånyo arbetsdag. Kom hem som ett energi-paket men stupade i säng efter en stund. Dygnsomställningen gjorde sig påmind.

Önskar jag hade orkat se JVM finalen i hockey i natt mellan Sverige och Canada. Är lite tveksam i skrivande stund trots vilan efter jobbet. En finfin huvudvärk har smugit sig på. Är tveksam till om jag vill förstöra min påbörjade dygnsomställning till tidiga morgnar istället för sovmorgnarna jag dragit på mig sedan nyårsaftons-natten.

Sista lediga dagen i morgon tisdag (trettondagen) innan svartveckorna åter är här med jobb, ordning och reda. Tänke ge mig på att sy nya gardiner till allrummet/datarummet på andra våningen om nu inget drastiskt inträffar...

Uppdatering
Såg INTE matchen i natt. Föredrog min "törnrosa sömn" istället. ;)
Sverige förlorade mot Canada med 1-5. De sista två målen i tom kasse. Tydligen skedde några ojysta tacklingar mot vår målvakt. =(

BastuEfter några dagar med en utetemperatur på mellan 
-10 och -15 satte jag mig i bastun i helg och filosoferade
en stund. 

Hur underbart som hellst att bara slå igång den när man känner för det.
När man är så där genomfrusen,
som belöning för något eller bara för att slappna av en stund.

MEN vi borde verkligen få till några vettiga sittplatser utanför. Hmmm....


 

Laddar...

Har laddat batterierna i Ipoden och fyllt upp den med de senaste skivinköpen. Laddar med andra ord för att återuppta mitt rörligare liv igen. Nej, det är inget nyårslöfte. Men jag måste dra ned på alla onyttigheter som födelsedagar, jul och nyår bjudit på. Sötsuget och småätandet ska drastiskt minskas! Måste helt tvärt stryka allt under en period om det överhuvudtaget ska fungera.

Såå... när alla julhelger tar slut och svartveckorna åter är här (7/1) ska det hållas igen på allt vad godis och onyttigheter heter i en månad (t o m 6/2). Därefter tänkte jag åter unna mig i mindre skala 1-2 ggr/vecka.

Dessutom har promenaderna återupptagits innan träning skjuts in lite senare.


Fräscht

              
Fick en fräsch tulpanbukett i lila av MM och AV på nyårsafton. Trevligt med nya 
snittblommor på köksbordet. Fin början på det nya året.

Mamma mia

Gick in och arbetade dagen innan nyårsafton trots att jag skulle varit ledig. Mamma mia... tar därför istället ledigt denna kyliga klämfredag. =)


Idag har jag tänkt pyssla på i hemmet samtidigt som mina nya cd-skivor snurrar i cd-spelaren; Takida, Tone Damli Aaberge och Sahara Hotnights.
Kanske kryper jag ned i soffan och ser filmen Mamma Mia. Har ännu inte hunnit sett den!


Finns lust tänkte jag även påbörja bortstädningen av en del av julpyntet.
Något som även skett på denna blogg. Nu är det vinter som gäller.

               
                                   Före                                             Efter

Uppdatering
Det var superskönt att vara ledig. Plockade undan de mest juliga sakerna innan en inspirationsvända på stan med TT.
Väl hemma kröp jag ned under täcket i soffan till filmen Mamma Mia men somnade
efter bara 30 minuter! Såg klart filmen på kvällen. En typisk tjejfilm i handling.
Njöt mest av de otroligt vackra fotona i den grekiska övärlden. Tänk även så många bra låtar Björn och Benny gjort! Hade förväntat mig mer en film än en musikal.
Hur det nu kunde komma sig...

2 0 0 8

Dagar, veckor, månader och år tickar och vad fyller vi dem med? Bloggandet gör det  roligt att blidka tillbaka och minnas via inlägg och foton. Sammanfattar mitt 2008.

Träning
Första halvan av året var jag duktig på att röra på mig; styrketräning med rodd och promenader. Utförsåkning under våren i de för mig nya backarna Pullinki
samt Kåbdalis.
Effektivast var utan tvekan stavgången innan frukost de tidiga morgnarna i maj och juni. Träningen var något som tyvärr fallererade i och med semestern och sedemera flytten. Istället försvann massor av tid i rens och röj.


Unna
Har under året verkligen unnat mig. Främst med god mat och massor av fina restaurangbesök. Upptäckte även hur underbart gott sushi är. Såld till 110%
redan vid andra intaget.
2008 blev året då jag på läste böcker. Unnade mig att läsa hela åtta stycken! 
En lite svacka efter de tre suveräna böckerna i S Larssons Milleniumserien innan jag tack vare tips hittade M Jungstedts gotländska kriminalböcker.Upplevelser
Säger bara Springsteens två heta konserter under två lika heta sommardagar i Göteborg!! Går inte att beskriva dagarna på västkusten i utlandsvärmen. 
Men även stugutbyggnaden samt översynerna och sedemera genomförandet utav två lägenhetsförsäljningar. Allt innan den välbehövliga utlandsresan till Rhodos i månadsskiftet augusti/september. 
                           
                            
              

Boende
Klev på riktigt in i vuxenlivet i och med husköpet med J. Men dessförinnan hann vi ta del av besvikelser vid både missade objekt samt en genomsmutsig budgivning.
Men vi fick strax därefter vår upprättelse och huskontrakt på det som sedan visade sig vara som gjort för oss. Festligheter
Efter flyttröran i oktober har festligheterna avlöpt varandra; After work med nya grannarna, dubbla födelsedagsfiranden och inflyttningsfesten (som avslutades med fingeroperation för J samtidigt som jag blev snöansvarig då snön vräkte ned i mängder och tidigare än på länge). 

                           
                                                                                 (Klickbild)

2009
Efter de extra ledigheterna som jag unnat mig i och omkring de nyligen avslutade jul- och nyårsfestligheterna känner jag mig nu både utvilad och redo för 2009
med nya fräscha oskrivna blad. Dagar, veckor och månader som jag vill uppleva med att alla i min omgivning får vara friska samtidigt som jag tänker återuppta
träningen samt leva och må gott med kärleken.

RSS 2.0