Nytta och nöje i helg

Helgen känns så mycket längre när J jobbar fredagen i stan istället för i Umeå
28 mil bort. Då försvinner inte fredagskvällen till hans hemresa. :S

Jag och J var på hockey i lördags. Luleå tog emot Djurgården. För första gången gick matchen kl 18.30 istället för kl 15. De kommer visst att göra så med matcher som sänds av betalkanalen. Vilken enorm skillnad! Tusen gånger bättre.
Då hann man både med sovmorgon och uträtta en massa ärenden under dagen innan middagen. Och dessutom promenera till ishallen 35 minuter bort. Synd bara att Luleå åkte på däng, trots flerdubbelt mer skott på mål. Det ville sig verkligen inte! Förstod mig inte mycket på showen innan nedsläpp. En tjej som svingade eld kring sig i ett par lycktor på repstumpar. Hmmm... Å var kom alla barnen ifrån? Var omringad av barn på G-läktaren. Var det de hockeyintresserade singel-
pappornas helg med sina barn?

Efter matchen var det skönt att sjunka ned i soffan till en film. Kan inte minnas när jag senast sett en hel film som börjat först kl 23 och som sänts i en reklamkanal. Blev ju aldrig trött!!! Antingen gjorde kaffet under hockeymatchen susen eller så har jag promenaderna att tacka. Så härligt pigg!

Söndagen gick jag med slashascha kläder 314820-76
hela dagen. Faktiskt riktigt skönt! 
Röjde fram klädkammaren tillika innerförrådet. Sex vändor med prylar till övre förrådet. Känns riktigt nice att gå in där igen. Var sak på sin
plats och massor av rymd. =)

Jag bor i en trea på 75 kvm. Är det sjukt att ha 11 klockor hemma? Räknade nämligen dem när jag skulle ändra tillbaka till vintertid idag.

Hann även hämta syster och hennes man från flyget, sylta, veckohandla, renbädda och tvätta hela tvättkorgen tom. Känner mig riktigt nöjd med helgen som varit.

Nu är jag redo för en ny vecka. Come on!

Kommentarer
Postat av: Syrran

Tack för hämtn fr flyget! Barnen var inbjudna till hockeyn av Kulturskolan, tyvärr kunde inte vår dotter gå då hon var bortrest.

2007-10-29 @ 19:54:02
URL: http://malkins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0