Stugbesök, EM kval i fotboll och IDOL repriser

Sjukt att man inte kan sova lääänge. Vaknade 07.13 både lördag och söndag.
Å vi som laddat för sovmorgnar.

Fika på stan, en tur till J:s väns nyinköpta stuga vid havet i Strömsund. Så fint med den utsikten över vattnet, ljudet av vågor mot stranden och ett stundande bastubygge givetvis. Lite målarfärg och insläpp av solen på tomten gör susen.

Ratade Ladies Night som under lördagen nått Luleå med bl a Martin Stenmarck, Mikael Tornving och "Cara Cara Mia Måns" för svenska landslaget med Zlatan, "Chippen", Mellberg m fl i returmatchen i EM-kvalet mot Danmark.
1:a halvlek så underhållande med en riktigt spelglad och bolltrollande Zlatan i alla möjliga positioner; dribblandes, klackningar, bakåtvolter o dyl. En helt suverän show. Tack Zlatan! Tyvärr inga mål men en bra match i gott sällskap,
god dryck och tilltugg.

314820-19

IDOL repriser på söndagen. Men vaa ... har folk verkligen ingen självinsikt? Skrattade gott (ja kunde faktiskt inte göra annat) åt uttagningen i Skellefteå. Den spacklade "magdansören" med utländskt utseende från Piteå med självförtroende men helt utan sångröst skyllde på den segnande nummerlappen, raggaren som gav Vitberget, raggartorget och brylcrémen ett ansikte, killen som efter fem ord bara vispade likt en trummis och de misslyckade kidnappningarna. Ett helt sanslöst program men sångtävling... jag vet inte!

Kommentarer
Postat av: Syrran

Såg också lite av Idol...håller med dig om att vissa totalt saknar självinsikt.
Vad gör Ni idag/ikväll? Kom förbi om ni har tid. Ringer ni innan så sätter jag en kaka i ugnen.

2007-09-09 @ 14:50:47
URL: http://malkins.blogg.se
Postat av: Nica

Den kakan var god trots allt. :)

2007-09-11 @ 10:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0