Välkomnade


Jag och sambon känner oss varmt mottagna i vår "nya" stad. Som det har rasat in erbjudanden till butikerna runt i stan, bl a ett ca 2 cm tjock häfte. Dessutom med dubbla erbjudanden per ark.

Borde ta "provkartan" med alla kuponger i hand och lära oss hitta till butikerna. Men kartan får allt lov att bli kvar hemma. =)

Nu stundar dock en helg av "röda dagar". Något som ökar mitt sug att styra mot östligare ort och det stora möbelvaruhuset som jämnt är öppet.

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

I like kuponger! :) Och IKEA! :)

Ha en mysig helg!

Kram!

2008-10-31 @ 09:05:19
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: maria

Aha, en shoppinghelg stundar! Det kan behövas emellanåt!

Mest av allt skulle jag vilja köpa en braskamin ( inlägget nedan) men kan ju bli lite trixigt att instalera i mitt lilla skyffe...

Trevlig helg!

2008-10-31 @ 13:07:39
URL: http://mariasfotografi.blogspot.com
Postat av: Syrran

Det tog sin tid innan ni välkomnades till stan ;-)

2008-10-31 @ 19:31:04
Postat av: ibw

roligt att ni blev varmt välkomna till Luleå, äntligen, eller var det andra välkomnandet, du har ju bott ett tag i Luleå.

2008-11-02 @ 17:47:18
Postat av: Sonja

Jag har ännu kvar outnyttjade välkommen-erbjudanden sen vi flyttade hit. Men det omtalade häftet fick vi aldrig, trots att den var i omlopp när vi flyttade, det är nog lite si och så med vilka som får det.

I häftet finns det nog ett erbjudande från oss också....! Har varit förut i alla fall.

2008-11-03 @ 08:23:17
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
Postat av: Carina svarar:

Camilla, Nu blev det inte alls som det var tänkt. Det blev ingen shopping alls men en massa umgänge istället. Men trevligt som tusan det också.Maria, Kaminer ja. Så ljuvligt! Ibland får man tyvärr bara drömma vidare. Finns visst elvarianter som även ger ifrån sig värme.Syrran, Ja verkligen. Bara 10 år...IBW, Det stämmer att vi båda bott i stan. Men nu är vi båda även skrivna här. Nu är det på riktigt. ;)Sonja, Det stämmer att det fanns ett erbjudande från er. Vilken vi nyttjade i lördags så vi gick på mässan.

2008-11-03 @ 08:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0