Hockey, m m

Nej inte blev det sovmorgon idag heller. Vaknade efter massa omsomningar
kl 06.40 men vägrade stiga upp innan åtta. Är det åldern som redan börjar göra sig påmind? Jaja, energi verkar i alla fall inte brista. Har i skrivande stund röjt hemmavid, diskat ett berg, satt på en tvättmaskin och bakat bröd.

P g a gårdagens besök hade vi inte möjlighet att gå på hemmamatchen, trots
att det skulle löst sig med biljetter. Laddade istället hem hockeyn på tv:n.
Luleå vann över HV71 med 2-1 och tog därmed över andra platsen från det gästande laget. Nu återstår bara tre omgångar av grundspelet. Hiii.. vem hade kunnat ana detta?Igår kväll gick E.M.D till final tillsammans med Molly Sandén som duellerade mot BWO. Vilket omöjliggjorde för dem båda att gå vidare. 


Nu frukostintag till datorns sällskap.

Nej, det andra lagret med takfärg blir inte av idag. Sambon är trött och sliten. Tänkte istället inrikta mig på att färdigställa fjärrvärmerören. De som tidigare varit kopparfärgade. Borde även kika på en lösning av målning runt och bakom de båda elementen.

Lite senare skottar jag fram "den röda pärlan" (läs: bilen) och gör några ärenden och besök.

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Hoppas ni får en skön söndag! Fördelen med att vakna tidigt är att man får en lång, ledig dag och det är ju inte illa det heller.

Kram!

2009-02-22 @ 12:55:44
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Sonja

Jag beundrar din energi, var får du den ifrån?

Nog har vi kunnat stiga upp hyfsat tidigt på helgerna men denna vinter är vi som värsta tonåringarna, det bortåt 10 eller senare innan vi kommer upp. Men inga nattugglor ändå. Det verkar som om jag kan sova klockan runt och mer på helgerna. En eftermiddagslur på soffan är inte heller fel...

2009-02-23 @ 08:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0