Keep on fruiting


Den tredje helgen och 21 dagar har passerat utan några som helst godsaksintag (godis, snacks, fika, glass eller läsk). Nu återstår bara kommande helg och mindre än 10 dagar av mitt uppehåll. Känner mig rätt ståndaktig då omgivningens godsaksintag fortsatt var och varannan dag.

Gissar att det är en anledning till att jag numera är så bra på att sysselsätta mig, för att undvika att hamna bredvid i tv-soffan.

Kommentarer
Postat av: ibw

Bra jobbat, själv har jag haft ett litet återfall, p-e var sugen på "nam nam" och då föll jag för frestelsen och vi käkade upp en chockladask. Men idag har jag varit på gym och tränat och badat bastu

2009-01-28 @ 13:44:23
Postat av: Syrran

Bikt: Jag har ätit en liten chokladbit på tjejkvällen, fast jag har ju bara godisuppehåll (inte fika) så det är inte så svårt. Fast givetvis försöker jag att inte fika så mycket.

2009-01-28 @ 15:03:41
Postat av: C a m i l l a

Jag är SÅÅÅ imponerad! Jag klarade ju bara 3 dagar och då var det enbart godisstopp.

Känner du dig piggare, eller har du märkt någon positiv effekt av det?

Kram kram!

2009-01-28 @ 17:12:01
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Carina svarar:

IBW, Duktigt med gymträningen! Den efterföljande bastun är ju en så härlig belöning. Minns knappt hur choklad smakar. :SSyrran, En chokladbit under tjejkvällen... du är förlåten.Camilla, Visst känner jag skillnad. Sover mycket mindre numera samt att kroppen känns mer tight än tidigare. Inbillar mig att sockret får kroppen att svälla. Har i o f s rört mig rätt mycket också.

2009-01-29 @ 08:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0