Långpromme, vinklar och vrår

Två timmars promme på förmiddagen. Det var sambon som föreslog och följde med! Väl hemma tog vi fram grillen, fyllde den med kol och tände på. Vilken tur att vi skottade fram altanen i söder för två veckor sedan. Grillade korv och delade en "folkis" till.

Därefter fanns INGA ursäkter att inte återuppta golvläggningen en trappa upp. Framför oss hade vi två "hel**tes rader att lägga... de kring trappen.
Det nuvarande räcket monterades bort för bättre åtkomst. Golvet kom på plats och vi är supernöjda med vad vi åstadkom även om det tog lite tid. 
I morgon återstår den enkla slutspurten (datahörnet). Inget tjorv utan återigen bara raka bräder. Mäta, kapa och slå. 


Slappar ett tag (läs: dricker rom) inför middagslagning och senare det första avsnittet av Robinson. Tänkte hålla utkik efter tjejen från Arvidsjaur med det "påklistrade leendet". Vi norrbottningar känner säkert igen henne från tv-kanalens lokala nyhetssändningar.



Uppdaterat söndag kl 8
Åh, jösses! Såg inte rykens av det berömda leendet. Höll istället på att tappa öronen p g a henne under Robinson. Dela genast ut öronproppar till de övriga deltagarna.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Tappa öronen?? Såg inte Robinson.

Vi promenerade oxå i går morse M o jag! Det får bli repris idag. Just nu väntar vi på att E skall baka grahamsbullar till frukost (hemläxa fr skolan).

Nej kändisarna har ingen koppling till stugan, snarare till en gemensam vän till oss. En bloggare!!

2009-03-22 @ 08:56:08
Postat av: Sonja

Vi såg också Robinson, M har väntat att länge på att det ska börja sändas igen.

2009-03-22 @ 09:44:48
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
Postat av: C a m i l l a

Jag kollade Robinson i går, vi har ju Gävletjejen Elenor med där. Usch, vad tragiskt det var i år... stackars människor, utan mat och i ett träsk. Nästa tävling kunde i alla fall halva gänget vinna att få flytta till en riktig strand.

Golvläggning är inte kul då det är bökiga hörn och vinklar. Usch!

Kram!

2009-03-22 @ 16:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0