Vila för kropp och själ

Nej det blev ingen resa till Tjeckien för mig detta veckoslut. Men jag ångrar mig inte en sekund. Har haft en del att ta tag i. Och det är precis vad som har gjorts.

Helgen blev lite extra lång då fredagen var en halv arbetsdag. Ledigheten kom INTE en dag för tidigt. Jag har verkligen tagit tillvara på den. Sååå behövligt och skönt efter en tuff vecka med flera tuffa beslut. 


Mmm.. hur ljuvligt är det inte att få sträcka ut en kropp som skriker efter avslappning, vila och sömn? Än bättre då sängen är renbäddad och luktar
så där underbart som sänglinnen gör då de fått torka på torkvindan utomhus. Har t o m fått lite avslappningsmassage. Ah...

Lämnar nu oktober och krasslighet bakom mig. Känner mig absolut redo för en ny månad. November är enligt mig i vanliga fall årets mörkaste och tristaste månad. Ska se till att så inte blir fallet.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Renbäddat säng är vardagslyx! :)Vi har städat källaren idag, Ojoj du skulle sett all skit under bäddsoffan...Tur att ingen gäst dött av dammförgiftning.

2009-11-01 @ 17:57:07
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: ibw

visst är nov trist, men jag ser fram mot advent och första advent är redan i slutet av nov.

2009-11-01 @ 18:50:20
Postat av: Camillas dagar

Usch, jag håller med om november... inte kul! Man får försöka pigga upp sig så gott det går, tills adventspyntet kan sättas fram.

Kram!

2009-11-02 @ 13:58:59
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: keb

ja Nov är en mörk och trist månad.men 1:a advent lyser upp snart

2009-11-03 @ 22:32:10
URL: http://kajsa-keb.blogspot.com/
Postat av: Ellasmamma

Klokt att lyssna på kroppen istället för på hjärnen, det kommer fler tillfällen att ha kul med dina nya arbetskamrater. Hoppas det känns bättre nu.

2009-11-03 @ 22:52:59
URL: http://ellasmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0