Köpmannens KÖK

Det finns en restaurang i stan som man lätt glömmer bort. Ligger kanske lite avsides men är mycket väl värt ett besök. "Köpmannens Kök" är inrymt i hotell Eden mittemot Järnvägsstationen. Rekommenderas varmt!


Från vinlistan valde jag det franska Cabernet-Sauvignon vinet Bordeaux Chateaou Coulonge.



Kalix löjrom med syrad grädde och syltad rödlök.

Oxfilé serverad med ört- och vitlökscremesås resp bearnaisesås och klyftpotatis. Oxfilén stekte man själv på den heta stenen innan intag liksom grönsaksspettet. Trevligt pyssel och supergott!!!


 
Avrundade middagen med en helt underbar italiensk trippli.
Mums!!!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0