Kolbäddsgrillade chiliräkor

Marinad (ca två timmar):
- 2 hackade chilipeppar utan kärnor (skala 7 av 10)
- Olivolja
- Pressad citron
- Lite salt
Vänd räkorna snabbt på grillen över en rejält upphettad kol.
Serveras till grönsallad:
- Ruccola och andra smakrika salladsarter
- Gurka
- Tomat
- Pressad citron
Dela den färska baguetten i decimeter långa längder. Klyv dessa längder och rosta i ugnen. Serveras med lagrad ost.
Men dessförinnan en liten aperitiff i isglas.

Ååh, vad gott det såg ut!! Nu blev jag hungrig...
Vad gott, ni verkar äta riktigt lyxigt och gott alltid då och då. Vi har ätit ganska trist idag, Bullens varmkorvar, kokt potatis, rödbetor, morötter, ärtor (från eget land).
Men vad ni lyxar till Er mest varenda helg!! Tackar för tipsen.
Vi kör lite utav frysrensning nu. Måste gå ned från två frysskåp till ett vid flytten.
Det var bland det godaste jag ätit. Smaken av kolgrillningen på räkorna var så underbar. Under vardagarna äter vi väldigt enkel mat. Försöker unna oss om helgerna istället.
Sitter och dräglar här. Muums!
Kram från regnigt Gävle. Har ni fortfarande solsken i norr? Kan du inte skicka hit en solstråle?
snygg uppläggning,antar att det var lika gott som det ser ut
mmm gott.. ..
ha en bra kväll
Camilla, Efter en toppen helg i gassande sol kom måndagen och regnet. Nu inne på andra dagens regn utan uppehåll (tisdag).
KEB, Gott var det...
Soffie, Detsamma, detsamma.