Italiensk-norrbottnisk mat

Inspirerad av den italienska maten i Solens mat om söndagarna gjorde sambon en pastagratäng på middagsrester. En verkligt ovanlig blandning kan jag gissa men ack så gott det blev.

Den ursprungliga middagsresten med pasta, ren kött (eget), champinioner, lök, matlagningsgrädde och diverse kryddor varvades i en ugnsform med tomater (egna), svarta oliver, bladspenat, mozzarella ost. Över allt detta ströddes riven ost.



Tänk så gott det blev utav de trista överblivna resterna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja man skall inte vara rädd för att testa olika blandningr, det kan bli hur gott som helst, själv är jag lite feg

2009-08-23 @ 22:07:35
Postat av: keb

ser onekligen gott ut det där!

2009-08-23 @ 23:17:13
URL: http://kajsa-keb.blogspot.com/
Postat av: Syrran

Mmm jag kan tänka mig att det var gott.

2009-08-24 @ 06:26:25
Postat av: Sonja

Det blir ofta jättegott av rester. Vi brukar också blanda friskt med pasta och sen in i ugnen.

2009-08-24 @ 08:19:42
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
Postat av: Sonja

Förresten kan det gå fel med renkött...!!?

2009-08-24 @ 08:20:44
URL: http://sonler.blogg.se/sonler

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0