Italiensk-norrbottnisk mat
Inspirerad av den italienska maten i Solens mat om söndagarna gjorde sambon en pastagratäng på middagsrester. En verkligt ovanlig blandning kan jag gissa men ack så gott det blev.
Den ursprungliga middagsresten med pasta, ren kött (eget), champinioner, lök, matlagningsgrädde och diverse kryddor varvades i en ugnsform med tomater (egna), svarta oliver, bladspenat, mozzarella ost. Över allt detta ströddes riven ost.

Tänk så gott det blev utav de trista överblivna resterna.
Den ursprungliga middagsresten med pasta, ren kött (eget), champinioner, lök, matlagningsgrädde och diverse kryddor varvades i en ugnsform med tomater (egna), svarta oliver, bladspenat, mozzarella ost. Över allt detta ströddes riven ost.

Tänk så gott det blev utav de trista överblivna resterna.

Kommentarer
Postat av: Anonym
ja man skall inte vara rädd för att testa olika blandningr, det kan bli hur gott som helst, själv är jag lite feg
Postat av: keb
ser onekligen gott ut det där!
Postat av: Syrran
Mmm jag kan tänka mig att det var gott.
Postat av: Sonja
Det blir ofta jättegott av rester. Vi brukar också blanda friskt med pasta och sen in i ugnen.
Postat av: Sonja
Förresten kan det gå fel med renkött...!!?
Trackback